bus auto fiets
Menu

AANBOD

Parkwoningen: groen en royaal wonen

Stel je voor: je ochtend starten met de zon in je gezicht op jouw eigen veranda. Na een drukke dag genieten van een drankje in de avondzon en de rust van een groene parkomgeving. De Parkwoningen, direct gelegen aan een prachtig park, bieden je dit allemaal en nog veel meer. En met een woonoppervlak van maar liefst 161 m² tot 172 m² zul je in Nijmegen niet snel een grotere woning vinden!

Er komen verschillende types Parkwoningen, zodat je kunt kiezen voor de woning die helemaal aansluit op jouw woonwensen. Wil je bijvoorbeeld liever met of zonder parkeerplaats en pergola op eigen terrein, een Frans balkon of nóg meer woonoppervlakte? Het kan allemaal, bekijk de mogelijkheden hieronder!

Klok-Wonen-op-de-set-Interieur-Cam-02-web.jpg
Klok-Wonen-op-de-set-Interieur-Cam-04---web.jpg
Klok-Wonen-op-de-set-Interieur-Cam-06---web.jpg

Ervaar de ruimtelijkheid van de Parkwoningen

Zoals gezegd: je vindt niet snel een woning met meer ruimte dan deze Parkwoningen. Vergeleken met het gemiddelde woonoppervlakte van een twee-onder-één-kapwoning in Nederland (142 m2) bieden de Parkwoningen je maar liefst 20 tot 31 extra vierkante meter! De Parkwoningen hebben hiermee evenveel ruimte als de gemiddelde vrijstaande woning in Nederland. En met de Parkwoning XL woon je zelfs nog 11 vierkante meter royaler dan de gemiddelde vrijstaande woning!

Wil je zien wat deze extra ruimte doet voor je woonbeleving en mogelijkheden qua inrichting? Bekijk hier de 360 beelden!

Royaal & exclusief

PARKWONINGEN XL

Heerlijk met je grote gezin genieten van de ruimte die deze woningen bieden. De woningen worden niet voor niets royaal en exclusief genoemd. Door de openslaande deuren aan de voorzijde geniet je van de groene omgeving, waar je kinderen veilig kunnen spelen in het park, terwijl jij heerlijk in de keuken staat te koken voor het hele gezin. In de achtertuin kun je met mooi weer een grote barbecue houden voor familie en vrienden, waarbij je geniet van de avondzon.

Klik op jouw favoriete Parkwoning XL voor meer informatie!

Licht & ruimtelijk

PARKWONINGEN

Na een dag werken parkeer je de auto aan de achterzijde van de woning en kom je thuis in deze ruime en lichte woning. Terwijl je kookt heb je een prachtig uitzicht op het groene park aan de voorzijde. De kinderen kunnen zorgeloos en vrij spelen in dit park of in je ruime achtertuin. In de zomer kun je met het gezin of met vrienden op jouw eigen veranda dineren, met een heerlijke warme zonsondergang. Een dagje thuiswerken? Er zijn voldoende kamers om ook een eigen kantoor in te richten en je volledig af te sluiten om door te kunnen werken. 

Klik op jouw favoriete Parkwoning voor meer informatie!

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe