bus auto fiets
Menu

BIJNA ALLES VERKOCHT, DUS.... 

FASE 2 IS IN AANTOCHT!

Bekijk de woningen van de eerste fase

het woningaanbod!

Tijd voor Wonen op de Set - Take 3!

De woningen van Wonen op de Set - Take 3 (fase 1) zijn bijna allemaal verkocht! Via het woningaanbod kun je het actuele aanbod bekijken.

Wonen op de Set – Take 3 (fase 2) komt eraan
Achter de schermen zijn we druk bezig met de uitwerking van de tweede en laatste fase van Wonen op de Set – Take 3. Naar verwachting start de verkoop van deze 23 nieuwe woningen in oktober/november 2023. Via deze website en de nieuwsbrief delen we de komende tijd meer informatie over het woningaanbod en de planning. De woningen van de tweede fase zullen qua architectuur aansluiten bij de eerste fase!

Hieronder zie je de woningimpressies van de eerste fase! 

VOLOP GROEN OM JE HEEN EN NIJMEGEN-CENTRUM BINNEN HANDBEREIK

Gevarieerd aanbod

Duurzame woningen

Energiezuinig en toekomstbestendig wonen
De woningen van Wonen op de Set – Take 3 gaan in 2 fases in verkoop. De eerste fase bestaat uit een gevarieerd aanbod van 37 woningen, waaronder rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Deze woningen zijn bijna allemaal verkocht. 

De tweede fase bestaat ook uit een gevarieerd woningaanbod van 23 woningen, waaronder rij- en hoekwoningen in verschillende afmetingen en prijsklassen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woningen. 

De woningen hebben een eigentijdse uitstraling met bijzondere geveldetails en zijn van alle moderne gemakken voorzien. Alle woningen zijn zeer energiezuinig door de zonnepanelen, aansluiting op stadswarmte en vloerverwarming.

Gunstige ligging
Vanuit Wonen op de Set vind je alle voorzieningen dichtbij: van scholen en kinderopvang tot een gevarieerd winkelaanbod. In stijl met de naam van het project vind je op 5 minuten fietsen de megabioscoop Pathé. Naast de bioscoop ligt de Lentse Plas. Dit is dé zwem-hotspot voor inwoners van Nijmegen-Noord. Je kunt hier heerlijk zwemmen of op het strandje van de zon genieten. In het zuidelijke deel van Nijmegen-Noord wordt Hart van de Waalsprong ontwikkeld: een groot winkelcentrum met veel voorzieningen.

DUURZAAM WONEN: GOED VOOR HET MILIEU EN JE ENERGIENOTA

Dit is de planning

De woningen van Wonen op de Set - Take 3 fase 1 zijn allemaal verkocht. Ben je net te laat voor fase 1? Geen zorgen, fase 2 is in aantocht!  

Deze nieuwe fase bestaat uit een gevarieerd aanbod van woningen, zodat er voor ieder wat wils is. 

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief!

Planning

  • September/oktober - Woninginformatie fase 2 online

    September/oktober - Woninginformatie fase 2 online

  • Oktober/november 2023 - Start verkoop fase 2

    Oktober/november 2023 - Start verkoop fase 2

  • Maart 2024 - Start bouw fase 1

    Maart 2024 - Start bouw fase 1

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil jij op de hoogte blijven van dit mooie project in de Nijmeegse Waalsprong? Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.

Voornaam
Achternaam
Straat
Nr.
Postcode
Plaats
E-mail

Bedankt

Je inschrijving is succesvol verstuurd

Update

Fase 2 in aantocht

Fase 2 in aantocht

De eerste 37 woningen van de eerste fase zijn verkocht! Maar geen zorgen: er komen nog meer woningen aan! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte.

Schrijf je in