bus auto fiets
Menu

Ervaar de ruimte

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is de ruimte lastig in te schatten. Hiervoor is al het LIV Woonbelevingscentrum ingericht, waar vier modelwoningen op ware grootte zijn gerealiseerd. Hier kun je ontdekken wat de nu standaard toegevoegde uitbouw van 2,4 meter met jouw woonkamer doet. De parkwoningen hebben een beukmaat van maar liefst 6 meter en zijn ruim 12 meter diep. Benieuwd hoe groot het is? Kijk snel verder voor de 360 beelden.

Beleef de woonkamer

Sta middenin jouw woonkamer en bekijk hoeveel ruimte je daadwerkelijk hebt. Kijk door de dubbele openslaande deuren naar jouw diepe achtertuin.

Sta in jouw nieuwe keuken

Wanneer je in de ruime woonkeuken staat, geniet je aan de voorzijde door middel van de openslaande deuren van jouw eigen veranda met volop uitzicht op het park.

Heerlijk ontspannen in jouw ruime slaapkamer

De grote slaapkamer bevindt zich aan de voorkant van de woning. Door de grote raampartijen heb je veel zonlicht en kijk je ook nog eens uit op het prachtige park. Deze ruime slaapkamer biedt je veel ruimte om je volledig te ontspannen.

Een kantoor aan huis

Een dag thuis werken of een bedrijf aan huis? Door de vele kamers is het mogelijk om een kamer om te toveren tot een kantoor.

De kinderkamer

Heb je een gezin met kinderen? Door de vele (slaap)kamers is de parkwoning ideaal voor grote gezinnen! Bekijk hier een (potentiële) kinderkamer.

Meer weten over de locatie?

Naar de locatiepagina!
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe