bus auto fiets
Menu

Keuken, badkamer en sanitair

Het Luxe pakket

Kies je woningtype A, B of C dan wordt jouw woning afgewerkt met het Luxe pakket. Dat betekent dat we de woning opleveren met een Luxe keuken, badkamer en toilet.

Op basis van de wensen en ervaringen van onze kopers hebben we geprobeerd om het meest optimale pakket samen te stellen met diverse mogelijkheden om het pakket aan te passen naar jouw eigen smaak!

Keuken & Sanitair

Keuken & Sanitair

Keuken

Je badkamer en toilet zijn uitgerust met sanitair van Villeroy & Boch O-Novo en Grohe mengkranen. De vloeren zijn voorzien vloertegels van 30 cm x 30 cm en de wanden van tegels van 20 cm x 33 cm waarbij er ook nog eens kan worden gekozen uit enkele kleurvarianten.

Jouw Luxe badkamer en toilet is inbegrepen in de koopprijs! Daardoor hou je meer geld over om die puntjes op de i te plaatsen waardoor jouw woning echt jouw droomwoning wordt. Als je een woning toegewezen krijgt zorgen de mensen bij Woonbelevingscentrum LIV ervoor dat je deze finishing touches aan kan brengen. 

Badkamer

Je keuken is praktisch ingedeeld en voorzien van Etna apparatuur. Bovendien zijn de kleuren van de kasten, fronten, grepen en werkblad van deze keuken zonder meerprijs aan te passen binnen het vastgestelde keuze assortiment.

Wil jij wonen in een van deze types?

Schrijf je nu in!

Hoekwoning type A
1

Hoekwoning type A

Bekijk deze prachtige hoekwoning met bijzondere architectuur en een royale dwarskap.

Naar woningtype A
Tussenwoning type B
2

Tussenwoning type B

Bekijk deze comfortabele tussenwoning met de woonkamer aan de achterzijde van de woning.

Naar woningtype B
Hoekwoning type C
3

Hoekwoning type C

Bekijk deze prachtige hoekwoning met bijzondere architectuur en een langskap

Naar woningtype C
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe