bus auto fiets
Menu

Locatie Wonen op de Set

Wonen op de Set take 1, 2 and….action

Deelgebieden Take one, take two…..and action

Het nieuwbouwproject Wonen op de Set ligt in de wijk Zuiderveld. Deze wijk ligt ten noorden van de Keizer Hendrik VI-singel, en in de directe omgeving van de nieuwe wijk Grote Boel, en van de al gerealiseerde wijken De Boomgaard, De Elten en Het Nijland.

KlokGroep heeft twee locaties in eigendom in de wijk Zuiderveld die ontwikkeld gaan worden. Deze gebieden vallen alle twee onder de projectnaam Wonen op de Set en worden aangeduid met de subtitels Take one en Take two. De locatie van Take one ligt aan de kant van de Griftdijk tegenover voetbalvereniging OSC en autobedrijf Frank Pluym. Wonen op de Set Take two wordt nu ten oosten van Take one ontwikkeld. 

 • De omgeving

  Centraal gelegen tussen Elst en Nijmegen ligt Nijmegen Noord waar de wijk Zuiderveld ligt. In de nabije omgeving vind je natuurgebieden zoals de Waaijer, de Spiegelwaal en de Oosterwaarden. Tegelijkertijd heeft Zuiderveld met het oude centrum van Nijmegen om de hoek ook alle voorzieningen die je mag verwachten van een grote stad. En ook Arnhem bereik je binnen 20 autominuten. Daarnaast wordt in het zuidelijkste deel van Nijmegen Noord, tegen de Waal, het Hof van Holland ontwikkeld. Een nieuw voorzieningenhart met verschillende faciliteiten voor de hele Waalsprong.

 • De ligging

  De wijk Zuiderveld ligt in Nijmegen Noord op 5 autominuten van knooppunt Ressen waar de A15 en A325 elkaar kruisen. Geheel in stijl, met de naam van het nieuwbouwproject Wonen op de Set, vind je op 5 minuten fietsen de megabioscoop Pathé Nijmegen. Daarnaast beschikt Nijmegen Noord, naast een basisschool, ook over een middelbare school; het Citadel College. Station Nijmegen - Lent ligt op een kwartier fietsen en het centrum van Nijmegen bereik je in 10 auto- of 20 fietsminuten.

 • De buren

  De wijk Zuiderveld ligt tussen de Stationsstraat, de Griftdijk en de Keizer Hendrik V1-Singel in Nijmegen Noord. Aan de oostzijde vormt de spoorlijn Nijmegen - Arnhem de fysieke grens met Lent. Op loopafstand vind je het ziekenhuis CWZ Waalsprong, een dependance van basisschool De Oversteek, KION buitenschoolse opvang en voetbalvereniging OSC. Voor je dagelijkse boodschappen fiets je in 2 minuten naar de Albert Heijn en het Kruidvat of haal je verse broodjes bij bakkerij Oublies Boulangerie & Gelateria in de wijk Oosterhout.

   

Top locatie

Door de mooie ligging van Wonen op de Set ben je binnen no-time op je plek van bestemming. Hieronder staan een aantal voorbeelden voor de afstand per fiets, openbaar vervoer en of auto beschreven.

Naar
centrum 10 8 15
Bioscoop Pathe Nijmegen 8 4 -
Centrum Arnhem 20 22
Sprok beach 13 8

Hotspots in de buurt van Nijmegen

Wonen op de Set ligt in de Waalsprong op een steenworp afstand van het oude centrum van Nijmegen, de oude Honigfabriek en natuurgebied De Waaijer. Maar er zijn nog veel meer mooie plekjes in de buurt!

Megabioscoop Pathé
1

Megabioscoop Pathé

Als bewoner van een nieuwbouwwoning uit het project Wonen op de Set, waar alle straatnamen zijn vernoemd naar beroemde regisseurs, moet je natuurlijk wel je filmkennis up-to-date houden. Gelukkig kan dit om de hoek in de filmzalen van megabioscoop Pathé. Of je nu gaat voor sciencefiction in 3D, een kostuumdrama of een romantische komedie. Er draait voor elke smaak en leeftijd altijd wel iets leuks. En dat op nog geen 5 minuten fietsafstand van Wonen op de Set.

CWZ Waalsprong
2

CWZ Waalsprong

Op loopafstand van Wonen op de Set ligt een dependance van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Op deze polikliniek kun je terecht voor specialistische, poliklinische zorg zoals bijvoorbeeld röntgenonderzoek, maar ook zijn er spreekuren voor bijvoorbeeld neurologie, KNO en longziekte. Hopelijk is het niet nodig dat je er gebruik van hoeft te maken, maar als het dan toch moet, is het wel heel fijn dat het dichtbij huis kan!

Oosterhoutse Waarden
3

Oosterhoutse Waarden

Geniet van de natuur in de Oosterhoutse Waarden en natuur- en zwemgebied De Waaijer. De Oosterhoutse Waarden is het gebied ter hoogte van Oosterhout en de Nijmeegse wijk Oosterhout. Met ruim 135 hectare en een afwisselend landschap een aanwinst voor de omgeving. Voor bewoners van Wonen op de Set en omstreken een prachtige plek om te genieten van rust en natuur. Dat geldt natuurlijk ook voor natuur- en zwemgebied De Waaijer met bv. de Lentse plas op 5 minuten fietsafstand van Wonen op de Set.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe