bus auto fiets
Menu

Ligging en omgeving

Met Wonen op de Set – Take 3 wordt een start gemaakt met de afronding van dit mooie nieuwbouwproject. Dit is de laatste buurt die wordt ontwikkeld in de Nijmeegse wijk Zuiderveld. Hier woon je prachtig, met de natuur van de Betuwe in de achtertuin en op slechts 20 fietsminuten van de binnenstad van Nijmegen!

Wonen op de Set - Take 3

Het nieuwbouwproject Wonen op de Set - Take 3 ligt in de wijk Zuiderveld. Deze wijk ligt ten noorden van de Keizer Hendrik VI-singel, in de directe omgeving van de wijken Grote Boel, De Boomgaard, De Elten, Het Nijland en natuurlijk Wonen op de Set - Take 1 en 2. 

 • De omgeving

  Centraal gelegen tussen Elst en Nijmegen ligt Nijmegen-Noord, waar de wijk Zuiderveld ligt. In de omgeving vind je natuurgebieden zoals de Waaijer, de Spiegelwaal en de Oosterwaarden. Tegelijkertijd vind je in Zuiderveld alle dagelijkse voorzieningen. Naast de nabijheid van Nijmegen-Centrum bereik je ook Arnhem al binnen 20 autominuten. In het zuidelijke deel van Nijmegen-Noord, tegen de Waal, wordt het Hof van Holland ontwikkeld: een nieuw voorzieningenhart met veel faciliteiten voor de hele Waalsprong!

 • De ligging

  De wijk Zuiderveld ligt in Nijmegen Noord op 5 autominuten van knooppunt Ressen waar de A15 en A325 elkaar kruisen. Geheel in stijl met de naam van het nieuwbouwproject Wonen op de Set vind je op 5 minuten fietsen de megabioscoop Pathé Nijmegen. Daarnaast beschikt Nijmegen-Noord, naast een basisschool, ook over een middelbare school; het Citadel College. Station Nijmegen-Lent ligt op een kwartier fietsen en het centrum van Nijmegen bereik je in 10 auto- of 20 fietsminuten.

 • De buren

  De wijk Zuiderveld ligt tussen de Stationsstraat, de Griftdijk en de Keizer Hendrik V1-Singel in Nijmegen Noord. Aan de oostzijde vormt de spoorlijn Nijmegen-Arnhem de fysieke grens met Lent. Op loopafstand vind je het ziekenhuis CWZ Waalsprong, een dependance van basisschool De Oversteek, KION buitenschoolse opvang en voetbalvereniging OSC. Voor je dagelijkse boodschappen fiets je in 2 minuten naar de Albert Heijn en het Kruidvat of haal je verse broodjes bij de bakker in Oosterhout.

   

Toplocatie

Door de mooie ligging van Wonen op de Set - Take 3 ben je binnen no-time op je plek van bestemming. Hieronder staan een aantal voorbeelden voor de afstand per fiets, openbaar vervoer en of auto beschreven.

Naar
Nijmegen Centrum 20 13 25
Bioscoop Pathe Nijmegen 8 4 -
Centrum Arnhem 21 39

Hotspots in de buurt

Wonen op de Set - Take 3 ligt in de Waalsprong op een steenworp afstand van het oude centrum van Nijmegen, de oude Honigfabriek en natuurgebied De Waaijer. Maar er zijn nog veel meer mooie plekjes in de buurt!

Megabioscoop Pathé
1

Megabioscoop Pathé

Als bewoner van een nieuwbouwwoning uit het project Wonen op de Set, waar alle straatnamen zijn vernoemd naar beroemde regisseurs, moet je natuurlijk wel je filmkennis up-to-date houden. Gelukkig kan dit om de hoek in de filmzalen van megabioscoop Pathé. Of je nu gaat voor sciencefiction in 3D, een kostuumdrama of een romantische komedie. Er draait voor elke smaak en leeftijd altijd wel iets leuks. En dat op nog geen 5 minuten fietsafstand van Wonen op de Set.

Hart van de Waalsprong
2

Hart van de Waalsprong

Met winkelcentrum Hart van de Waalsprong komt er een groot winkelaanbod bij in de buurt van Wonen op de Set. Van lokale producten tot eigentijdse horeca. Hart van de Waalsprong wordt hét functionele en sociale hart van Nijmegen-Noord. Naast een ruim horeca- en winkelaanbod komen er diverse maatschappelijke en (para)medische zorgvoorzieningen. Het winkelplein zal worden ingericht als levendig winkelplein met onder meer gezellige terrassen en een water(speel)element.

Oosterhoutse Waarden
3

Oosterhoutse Waarden

Geniet van de natuur in de Oosterhoutse Waarden en natuur- en zwemgebied De Waaijer. De Oosterhoutse Waarden is het gebied ter hoogte van Oosterhout en de Nijmeegse wijk Oosterhout. Met ruim 135 hectare en een afwisselend landschap een aanwinst voor de omgeving. Voor bewoners van Wonen op de Set en omstreken een prachtige plek om te genieten van rust en natuur. Dat geldt natuurlijk ook voor natuur- en zwemgebied De Waaijer met bv. de Lentse plas op 5 minuten fietsafstand van Wonen op de Set.