bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Doe jij al mee aan de voorinschrijving?

9 mei 2023

Sinds vorige week donderdag is de voorinschrijving van Wonen op de Set – Take 3 (fase 1) gestart. Al veel geïnteresseerden hebben hun woningvoorkeuren doorgegeven: fijn om te zien dat het woningaanbod goed aansluit op de vraag!

Voorinschrijving: geef je voorkeuren alvast door
Heb jij jouw woningvoorkeuren al doorgegeven via de kavelkaart? Dit kan nog tot aan de start verkoop, donderdag 25 mei om 12.00 uur. Geef je jouw voorkeuren door, dan geeft je dit je straks bij de woningtoewijzing een streepje voor ten opzichte van inschrijvers die dit niet hebben gedaan. Handig om te doen dus! Ook staan jouw voorkeuren al gereed op het inschrijfformulier zodra de verkoop start (de voorkeuren kun je altijd nog aanpassen naar wens).

In dit artikel lees je meer over de voorinschrijving en ook over de financiële check waarmee je inzicht krijgt in jouw financiële mogelijkheden.

Compleet opgeleverde woningen
Schrijf jij je vanaf 25 mei in voor een prachtige woning van Wonen op de Set – Take 3, dan kies je een duurzame woning die compleet wordt opgeleverd. Alle woningen worden opgeleverd met een fraaie badkamer inclusief sanitair en tegelwerk. Voor de inrichting van jouw droomkeuken ontvang je een keukencheque die je kunt verzilveren bij LIV: het eerste woonbelevingscentrum in Nederland waar een nieuwbouwwoning al vóór de bouw tot leven komt. Als koper word je hier stap voor stap begeleid in het keuzetraject, zodat je gegarandeerd de beste woonkeuzes maakt!

De woningen van Wonen op de Set - Take 3 zijn uiteraard gasloos, uitstekend geïsoleerd, worden verwarmd via stadswarmte en krijgen standaard 3 zonnepanelen. Wil je extra zonnepanelen voor nog meer energiebesparing, dan is dat natuurlijk mogelijk. Ook worden alle woningen opgeleverd met een Comfort tuin van Tuinklaar. Hiermee is de basis voor jouw nieuwe tuin al vóór oplevering aangelegd, zodat je zonder zanderige schoenen kunt verhuizen! In dit artikel lees je meer over de vele voordelen van Tuinklaar.

In het zonnetje: tussenwoningen compact
Deze mooie tussenwoningen bieden verrassend veel woonruimte. Naast de 2 fijne slaapkamers op de eerste verdieping is er een vrij indeelbare tweede verdieping. Het prachtige vrije uitzicht over de groene wijk en de zonrijke tuin op het zuidwesten maken het plaatje helemaal af. Zie jij jezelf hier al wonen?

Gebruiksoppervlakte: 91 m2
Prijsbandbreedte: € 350.000 - € 360.000


Type 'tussenwoning compact' met mooi groen uitzicht

Bekijk het volledige woningaanbod