bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Fase 1 vrijwel verkocht | Fase 2 komt eraan!

7 september 2023

Goed nieuws: Wonen op de Set – Take 3 (fase 1) is vrijwel volledig verkocht, met alleen nog 1 woning onder optie.

Bij de laatste woning onder optie (te zien op de kavelkaart) kun je je nog inschrijven als reservekandidaat. Vervalt de optie, dan benadert de makelaar de eerstvolgende kandidaat op de reservelijst.

Wonen op de Set – Take 3 (fase 2) komt eraan
Achter de schermen zijn we druk bezig met de uitwerking van de tweede en laatste fase van Wonen op de Set – Take 3. Naar verwachting start de verkoop van deze 23 nieuwe woningen in oktober/november 2023. De komende tijd delen we via deze website en de nieuwsbrief meer informatie over het woningaanbod en de planning. We kunnen al verklappen dat er tussen het aanbod een nieuw woningtype zit: hoekwoningen met een breedte van maar liefst 6 meter. Dus ben jij op zoek naar een zeer ruime hoekwoning, dan is dit misschien iets voor jou!

Als jij geïnteresseerd bent in Wonen op de Set – Take 3 (fase 2), dan zijn we benieuwd naar jouw woonwensen. Deze kun je doorgeven via een korte enquête door op de button hieronder te klikken. Waar mogelijk kunnen we jouw wensen meenemen bij de uitwerking. Bij de tweede enquêtevraag zie je welke woningtypes Wonen op de Set – Take 3 (fase 2) bevat, inclusief de circa woonoppervlaktes. Alvast bedankt voor je input!

Naar de enquête