bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

In de schijnwerpers: Parkwoning - type I!

8 oktober 2019

Omdat dit project verschillende prachtige woningtypes kent, begrijpen wij dat het misschien lastig is om een keuze te maken. Daarom zetten wij de komende weken iedere keer een ander type woning in de schijnwerpers. Deze week is dat: Parkwoning - type I.

Zoals de naam al verraadt, kenmerkt Parkwoning - type I zich door de directe ligging aan het groene park. De woning is dan ook geheel ingericht op de ultieme parkbeleving, bijvoorbeeld door het Franse balkon op de eerste verdieping, de openslaande deuren  en de veranda aan de voorzijde van de woning. Zo geniet je op zomeravonden in de groene omgeving van je avondeten of een drankje, terwijl de kinderen spelen in het park. Zorgen om het verkeer heb je niet, want alle auto's kunnen aan de achterzijde van de woning parkeren op eigen terrein onder een mooie pergola of in het parkeerhofje. Zo geniet jij optimaal van het park en de kindvriendelijke omgeving. 

Met een woonoppervlakte van 147 m² en de mogelijkheid tot vijf ruime slaapkamers is deze parkwoning uitermate geschikt voor grotere gezinnen en heb je nooit ruimte tekort. Speciaal voor deze woningen bieden wij een aantrekkelijke korting op een Tuinklaar pakket, zodat jouw droomtuin al af kan zijn wanneer je de sleutel ontvangt! Hebben de schijnwerpers op deze prachtige Parkwoning je benieuwd gemaakt naar meer? Klik dan hieronder voor meer informatie en foto's. 

Meer informatie
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe