bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

In de schijnwerpers: Parkwoning - type J

21 oktober 2019

De verkoop van de woningen voor Wonen op de Set – Take two verloopt voorspoedig. Zie jij jezelf hier wel wonen? De komende weken zetten we steeds een woningtype dat nog beschikbaar is voor je in de schijnwerpers. Deze week is het de beurt aan een royale hoekwoning: Parkwoning - type J.

image(6).png Geniet van het buitenleven

Aan de voorzijde van de woning vind je de keuken, veranda en grote openslaande deuren. Je geniet van al het groen om je heen tijdens het koken, eten en borrelen. Vanuit de woonkamer aan de achterzijde stap je zo de ruime tuin in. Mooi meegenomen: je ontvangt bij deze woning een Tuinklaar-cheque van 1.500 euro!

image(7).png  Zeeën van ruimte

Op de eerste verdieping vind je 3 volwaardige slaapkamers. De grote slaapkamer ligt over de gehele breedte van de woning, met uitzicht over het park. Dit kan met recht een ‘master bedroom’ worden genoemd. Op de zolderverdieping zijn nog eens 2 royale slaapkamers te realiseren. Kortom: woonruimte in overvloed.

image(9).png  Prachtige ligging

De naam zegt het al: deze parkwoning is gelegen in een groene omgeving, direct aan het park op het zuiden. Geniet na het werk van een wandeling door het groen en laat je kinderen zorgeloos spelen.

Meer weten over deze woning? Klik dan hieronder!

Meer informatie
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe