bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Last-minute Wonen op de Set?

24 juli 2019

Pak nu nog jouw ticket voor de meest royale eengezinswoningen van Zuiderveld!

Ben jij (nog) op zoek naar een woning, maar heb je de première van Wonen op de Set net even gemist? Dan is dit je kans! Inschrijven kan nog steeds. Maar wees er snel bij, want er zijn nog maar een aantal woningen beschikbaar!

De verkoop van zowel Take one als Take two verloopt voorspoedig. Het kan dan ook zijn dat jouw favoriete woning onder optie staat. Je kan je dan nog altijd aanmelden voor de reservelijst. Als een optie komt te vervallen nemen we contact op met de eerst geïnteresseerde op de reservelijst. 

Luxe, groen én compleet wonen in de royaalste eengezinswoningen van Nijmegen Zuiderveld!

Wonen in Zuiderveld betekent dorps wonen aan het park of groen, met de stad in jouw achtertuin. Al onze woningen worden compleet opgeleverd met een luxe keuken en alle sanitaire ruimtes zijn voorzien van sanitair en tegelwerk. Daarnaast ontvang je ook nog eens een aantrekkelijke tuincheque t.w.v. €1500 voor de inrichting van jouw tuin, waardoor jouw droomwoning helemaal af is, zodra jij de woning intrekt! 

Bekijk nu het woningaanbod, kies je favoriete woning en schrijf je in! Wordt het Take one of Take two?

Beschikbare woningtypes

Take one

De ruime eengezinswoningen van Take one hebben een eigentijdse en elegante uitstraling. De woningen hebben allemaal een eigen garage met parkeergelegenheid op eigen terrein. Daarnaast hebben alle types zeer scherpe ruwbouwoptie prijzen. 70% van de woningen is al verkocht, wacht dus niet te lang met inschrijven!

Vanwege de enorme vraag naar twee-onder-één-kapwoningen hebben wij het plan enigszins aangepast. Op de plek van twee vrijstaande woningen komen nu 4 twee-onder-één-kapwoningen (type G en G1).

We hebben deze week goedkeuring gekregen van de gemeente en willen direct de eerste schetsen met jou delen. Je kan je vanaf nu aanmelden voor deze woningen via de website. Voor vragen kan je contact opnemen met de wooncoaches

Take two

​​​​​​​Alle woningen van Take Two hebben een uitstraling die echt uniek te noemen is in Nederland. Ook voor deze woningen geldt dat de ruwbouwopties zeer schep geprijsd zijn. De woningen van Take two zijn eind juni in verkoop gegaan en de eerste woningen zijn inmiddels al toegewezen. Er zijn nog een aantal woningen vrij, waaronder onze prachtige, royale Parkwoningen.

Heb je een vraag over één van onze (Park)woningen van Wonen op de Set? Stel deze dan aan onze wooncoaches. Zij pakken graag de regie met je op om jouw droomwoning te realiseren! In verband met de vakantieperiode zijn er in de komende 3 weken een beperkt aantal wooncoaches werkzaam. We streven ernaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en om je vragen z.s.m. te beantwoorden.

 

Wij wensen je alvast een fijne zomervakantie! 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe