bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Nog 2 woningen beschikbaar!

13 november 2023

Na de succesvolle inschrijfperiode van Wonen op de Set – Take 3 (fase 2) staat een groot deel van de woningen onder optie. Zie jij jezelf hier al wonen, maar heb jij je nog niet ingeschreven? Er zijn nog 2 woningen beschikbaar!

De 2 prachtige woningen hieronder zijn nog beschikbaar! Je interesse geef je eenvoudig door via de accountomgeving, of neem contact op met de makelaar.

Bouwnummer 7 - Hoekwoning Comfort


Zoek je een echte blikvanger met zeeën van woonruimte, dan is dit wat voor jou! Deze woning is rijk gedetailleerd en door de dwarskap en de uitbouw met speel-/werkkamer heb je volop ruimte. De riante zonrijke tuin op het zuiden maakt het plaatje compleet. Hier kun je tot in de avonduren heerlijk genieten.

Woonoppervlak: 152 m2
VON-prijs: € 569.500,-

Bouwnummer 17 - Tussenwoning Royaal


Wil jij het woongenot en het woonoppervlak van een twee-onder-een-kapwoning? De tussenwoning Royaal heeft deze naam niet voor niets gekregen: de woning biedt je namelijk een royale hoeveelheid ruimte! Door de gemetselde muurkapel geniet je van een extra ruime tweede verdieping.

Woonoppervlak: 138 m2
VON-prijs: € 477.500,-

Inschrijven reservelijst
Interesse in een woning die onder optie staat? Via de accountomgeving kun jij je inschrijven voor de reservelijst. Als er een optie vervalt, dan benadert de makelaar een kandidaat op de reservelijst.

Naar het woningaanbod