bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Tijd voor Wonen op de Set - Take 3!

16 januari 2023

Goed nieuws: Wonen op de Set – Take 3 is in aantocht!

Wonen op de Set – Take 3 bestaat in totaal uit circa 51 koopwoningen en gaat in 2 fases in verkoop. De verkoop van de eerste fase start naar verwachting al snel, namelijk in het voorjaar van 2023! Je woont hier gunstig ten opzichte van Nijmegen-Noord, met de groene Betuwe om de hoek én de binnenstad van Nijmegen op slechts 20 minuten fietsen!

Gevarieerd aanbod energiezuinige woningen
Wonen op de Set – Take 3 biedt voor iedere woonwens wat wils: van rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot enkele riante vrijstaande woningen. De woningen voldoen aan de BENG-eisen: de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid. Zo beschikken ze over vloerverwarming, zonnepanelen en worden ze voorzien van stadswarmte. Zo woon je duurzaam en ben je verzekerd van een lage energierekening: een fijn vooruitzicht!

Een groene en natuurinclusieve wijk
In deze nieuwe fase zal er veel aandacht zijn voor natuurinclusiviteit en groen in de wijk. Denk aan groene erfafscheidingen, bomen langs de straten en wadi’s voor de opvang van regenwater. De woningen zijn georiënteerd op het groen in de wijk, zodat je hier mooi op uitkijkt. Natuurinclusieve elementen – zoals nestelgelegenheid in de gevels voor de huismus, gierzwaluw en dwergvleermuis – zorgen ervoor dat dit een fijne leefomgeving wordt voor mens én dier.

Dit is de planning
Als alles volgens planning verloopt, dan gaan de woningen van Wonen op de Set – Take 3 al in het voorjaar van 2023 in verkoop! Hoe dichterbij de start verkoop, hoe meer informatie we kunnen delen. Denk aan woningimpressies, prijsindicaties en informatie over de verkoop en toewijzing. Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en je ontvangt updates in je mailbox.

Inschrijven voor de nieuwsbrief