bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop gestart, schrijf je in!

25 mei 2023

Goed nieuws: de mooie woningen van Wonen op de Set – Take 3 (fase 1) zijn nú in verkoop! Ben jij straks één van de gelukkige bewoners?

Zo schrijf jij je in
Alle woninginformatie kun je bekijken via de aanbodpagina. Weet je op welke woning(en) jij je wilt inschrijven, dan kies je in de accountomgeving voor ‘Online inschrijven'. Vervolgens vul je de woning-, NAW- en financiële gegevens in. Heb jij jouw woningvoorkeuren al eerder doorgegeven tijdens de voorinschrijving, dan staan deze al klaar. Je kunt deze voorkeuren nog aanpassen naar wens. Heb je een financiële check opgevraagd, dan kun je deze uploaden bij de stap ‘Financieel’.

Na digitale ondertekening kun je de inschrijving indienen en ontvang je een bevestiging per e-mail. De inschrijfperiode loopt tot zondag 4 juni om 23.59 uur, wacht dus niet te lang!

Verkoopinformatie
Op de downloadpagina vind je de verkoopbrochure, keuken- en sanitairbrochure, prijslijst en meer. Je ziet op deze pagina wat er allemaal zit inbegrepen bij de woningen.

Toewijzing van de woningen
Na de inschrijfperiode worden de woningen toegewezen en hoor je uiterlijk donderdag 8 juni of er een woning aan jou is toegewezen. Ben je één van de gelukkigen, dan hoor je van de makelaar op welke woning jij een optie hebt. Je ontvangt meer informatie over het vervolgproces en de makelaar maakt een vervolgafspraak met je. Kon er helaas (nog) geen woning aan jou worden toegewezen, dan ontvang je bericht dat je reservekandidaat bent voor de woning(en) van jouw voorkeur.

Vragen?
Heb je vragen over de woningen of over je inschrijving, dan staan de makelaars voor je klaar. Op de contactpagina vind je hun gegevens.

Informatieavond 1 juni in LIV
Wil jij ook graag persoonlijk geïnformeerd worden over het project en jouw favoriete woning(en)? Dan ben je donderdag 1 juni tussen 19.00 en 20.30 uur welkom bij de informatieavond in het LIV Woonbelevingscentrum in Nijmegen. Hier kun je je uitgebreid laten informeren onder het genot van een hapje en drankje.

Ben jij er 1 juni bij? Meld je dan vrijblijvend aan via de link hieronder en dan zien we je graag!

Aanmelden informatieavond

Datum: donderdag 1 juni tussen 19.00 en 20.30 uur (vrije inloop)
Adres: LIV Woonbelevingscentrum, Verlengde Energieweg 50, 6541 XX Nijmegen.

Naar het woningaanbod!