bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop start volgende week donderdag!

19 oktober 2023

Volgende week donderdag 26 oktober om 12.00 uur is het zover: dan start de verkoop van Wonen op de Set – Take 3 (fase 2)! Een week later vindt er ook een verkoop-event plaats in Woonbelevingscentrum LIV. Kom jij ook?

Start verkoop
Zodra volgende week donderdag de verkoop start, kun je op de projectwebsite alle woning- en verkoopinformatie op je gemak doornemen: van de definitieve woningprijzen en de verkoopbrochure tot de koperskeuzelijsten om de woning helemaal naar jouw wensen vorm te geven! De verkoopperiode loopt van 26 oktober t/m zondag 5 november.

Tot aan de start verkoop volgende week donderdag kun je nog jouw woningvoorkeuren doorgeven via de aanbodpagina. Handig om te doen als jij jezelf ziet wonen in een van deze prachtwoningen, want dit geeft je een streepje voor bij de woningtoewijzing! Ook het uploaden van een financiële check bij start verkoop vergroot jouw kansen. Deze check geeft jou en ons namelijk de zekerheid dat je de woning kunt financieren.

Verkoop-event: donderdag 2 november
Op donderdagavond 2 november kun jij je persoonlijk laten informeren over het project, jouw favoriete woningen en het aankoopproces van een nieuwbouwwoning. Onder meer de makelaars en een hypotheekspecialist staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Meld je hieronder aan en dan zien we je graag!

Datum: donderdag 2 november | 19.00 tot 20.30 uur (vrije inloop)
Adres: LIV Woonbelevingscentrum, Verlengde Energieweg 50 te Nijmegen.