bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorinschrijving en start verkoop

13 april 2023

De verkoop van Wonen op de Set – Take 3 komt nu echt dichtbij. We verwachten volgende maand – in mei – te kunnen starten met de verkoop!

Voordat de verkoop start, kun je straks tijdens de voorinschrijving alvast jouw woningvoorkeuren doorgeven. Hieronder lees je er meer over.

Over de voorinschrijving
Binnenkort kun je via de website je woningvoorkeuren doorgeven op basis van de prijsbandbreedtes die dan online staan. Zo kun je beter bepalen welke woningen passen bij jouw budget en wensen. Goed om te weten: geef je jouw voorkeuren door, dan heb je straks een streepje voor bij de woningtoewijzing na start verkoop!

Jouw financiële mogelijkheden helder
De voorinschrijving geeft je de mogelijkheid om alvast te oriënteren op je financieringsmogelijkheden. We adviseren je om een financiële check te laten uitvoeren bij een erkend hypotheekadviseur van jouw keuze. Zo weet je wat jouw mogelijkheden zijn. De financiële check kun je straks bij start verkoop uploaden bij je inschrijving. Dit geeft je - net als het doorgeven van je voorkeuren - een streepje voor bij de woningtoewijzing.

Klik hier om meer te lezen over LIV Hypotheken & Verzekeringen - die goed op de hoogte zijn van het project Wonen op de Set - of vraag via onderstaande link hun financiële check aan (de Financieringsbelofte).

Financieringsbelofte aanvragen

Voordelen financiële check
> Jouw mogelijkheden helder
> Streepje voor bij woningtoewijzing
> Soepele financiering van je nieuwe woning

Uitgelicht: twee-onder-een-kapwoningen
Zoek je een riante woning of ben je toe aan een volgende stap in je wooncarrière, dan zijn de twee-onder-een-kapwoningen van Wonen op de Set – Take 3 iets voor jou! Deze woningen bieden je volop ruimte door de aangebouwde berging met een extra speel-/werkkamer, hebben een ruime tuin én parkeerplaatsen op eigen terrein. Zoals de impressie hieronder laatzien, kijk je ook nog eens prachtig uit over het groen.

De woningen hebben een warme roodbruine gevel, met een donkere plint aan de onderzijde. De houten gevelelementen zorgen voor een eigentijdse en prachtige uitstraling.


Impressie van de twee-onder-een-kapwoningen, fraai gelegen aan het groen