bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voorverkoop gestart, geef je woningvoorkeur door!

5 oktober 2023

De voorverkoop van Wonen op de Set – Take 3 (fase 2) is gestart! Je kunt vanaf nu alvast jouw woningvoorkeuren doorgeven. Ook kunnen we de start verkoopdatum en informatie over het verkoop-event met je delen: lees snel verder!

Voorverkoop: welke woningen hebben jouw voorkeur?
Bekijk via de aanbodpagina alle woninginformatie op je gemak, zoals de impressies, prijsbandbreedtes en woningkenmerken. Heb je jouw favoriete woning(en) bepaald, dan kun je via de button ‘Voorkeur doorgeven’ deze woning(en) selecteren en doorgeven*.

Je kunt jouw voorkeuren doorgeven tot aan de officiële start verkoop, donderdag 26 oktober om 12.00 uur. Bij de start verkoop staan de woningen die je hebt doorgegeven al klaar op het inschrijfformulier in je accountomgeving. Je kunt jouw voorkeuren altijd nog aanpassen voordat je de inschrijving definitief indient.

* Geef jij je voorkeuren door tijdens de voorverkoop, dan heb je bij de woningtoewijzing een streepje voor ten opzichte van inschrijvers die dit niet hebben gedaan.

Verkoop-event: donderdag 2 november
Tijdens het verkoop-event in LIV Woonbelevingscentrum kun jij je persoonlijk laten informeren over het project en jouw favoriete woningen. Onder meer de makelaars en projectontwikkelaar zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden. Ook is er een hypotheekadviseur om je inzicht te bieden op gebied van financiële mogelijkheden en het aankoopproces van een nieuwbouwwoning. Kom jij ook langs? Meld je aan via de link hieronder en dan zien we je graag!

Aanmelden verkoop-event

Datum: donderdag 2 november tussen 19.00 en 20.30 uur (vrije inloop)
Adres: LIV Woonbelevingscentrum, Verlengde Energieweg 50 te Nijmegen.

De stappen van het aankoopproces
Op deze pagina hebben we de stappen van het aankoopproces bij Wonen op de Set voor je op een rij gezet. Zo weet je waar je rekening mee kunt houden en hoe je jouw kans op een woning kunt vergroten, bijvoorbeeld via het meedoen aan de voorverkoop en het uploaden van een financiële check bij start verkoop.

Bekijk het woningaanbod!