bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Wonen op de Set staat op de Woonbeurs in de Waalsprong

30 november 2018

Op zaterdag 15 december a.s. zijn wij aanwezig op de Woonbeurs Waalsprong. Hier presenteren wij met trots de plannen voor het nieuwbouwproject Wonen op de Set. Mogen wij je op zaterdag 15 december bij onze stand verwelkomen?

Over de Woonbeurs
De Woonbeurs Waalsprong vindt plaats in het Wooninformatiecentrum Waalsprong, gevestigd in Thermion in Lent. Hier vind je niet alleen het meest actuele woning- en kavelaanbod, maar ook alles over wat de Waalsprong voor jou als toekomstig bewoner te bieden heeft. Want de Waalsprong biedt een comfortabele woonomgeving, met alle gemakken die je in een moderne wijk mag verwachten. Met de gezellige binnenstad van Nijmegen binnen handbereik. Het centrum is dichterbij dan je denkt! Op de Woonbeurs worden ook de plannen voor de toekomst toegelicht. Zoals bijvoorbeeld het nieuwe Hart van de Waalsprong, het nieuwe centrumgebied in Hof van Holland waar, naast woningen, ook winkels en voorzieningen komen. Bekijk de maquettes van de Waalsprong en de diverse deelgebieden en ontdek welke woonsferen je hier kunt verwachten.

Van harte welkom
Misschien vier jij jouw volgende feestdagen wel in de Waalsprong? Bezoek de Woonbeurs Waalsprong op zaterdag 15 december en ontdek jouw nieuwe thuis. Je bent van harte welkom tussen 11 en 15 uur in Thermion in Lent. Geniet van de gezellige kerstsfeer onder het genot van een kopje koffie of warme chocomel. De toegang is uiteraard gratis!

Datum: zaterdag 15 december, 11 – 15 uur
Locatie: Thermion, Thermionpark 7, Lent
www.waalsprong.nl/woonbeurs

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe