bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Woningaanbod van Wonen op de Set - Take 3 (fase 2)

21 september 2023

In dit bericht lees je over het gevarieerde aanbod van Wonen op de Set – Take 3 (fase 2). Naar verwachting gaan de 23 woningen eind oktober in verkoop!

De voorverkoop start donderdag 5 oktober! Vanaf dan kun je jouw woningvoorkeur alvast doorgeven.

Tussenwoningen – 10 stuks
Deze mooie tussenwoningen bieden je alles om heerlijk te leven en genieten in de groene woonbuurt. Ga jij voor een mooi uitzicht over het groen? Een zonrijke tuin op het zuiden? Of wil je een gemetselde muurkapel voor een extra ruime tweede verdieping? Kun je niet kiezen? Sommige tussenwoningen beschikken zelfs over al deze kwaliteiten!

Afhankelijk van hoeveel ruimte jij wilt, zijn er verschillende types: Tussenwoning, Tussenwoning Comfort en Tussenwoning Royaal. De woonoppervlaktes variëren van circa 90 tot 140 m2.

Hoekwoningen – 8 stuks
Wonen op een hoek heeft altijd iets bijzonders, zeker als je kiest voor één van deze mooie hoekwoningen! Wil je een parkeerplek op eigen terrein? Of een extra werk-/speelkamer op de begane grond?

Ook bij de hoekwoningen kun je kiezen voor het type dat het best past bij jouw wensen: Hoekwoning, Hoekwoning Comfort, Hoekwoning Special of Hoekwoning Royaal.

De woonoppervlaktes variëren van circa 110 tot 165 m2.

Twee-onder-een-kapwoningen – 4 stuks
Heb je graag veel ruimte om je heen, kijk dan eens naar deze riante twee-onder-een-kapwoningen! Deze woningen hebben een aangebouwde berging met een extra speel-/werkkamer, beschikken over een ruime tuin én hebben parkeerplaatsen op eigen terrein. Je kijkt ook nog eens prachtig uit over het groen.

Er zijn 2 verschillende types: Twee-onder-een-kapwoning en Twee-onder-een-kapwoning Special. Met circa woonoppervlaktes van 180 – 200 m2 geniet je van veel ruimte!

Vrijstaande woning – 1 stuk
Zingende vogels in de heg, het geruis van de wind door de bomen en verder niets. Het voelt als vakantie, maar je bent gewoon thuis. Deze riante vrijstaande woning biedt een oase van ruimte en rust, waar je iedere dag weer volop geniet.

Deze prachtige woning kijkt mooi uit over het groen en heeft een rijk gedetailleerde gevel. De dwarskap, erker en muurkapel zorgen voor veel woonoppervlak en lichtinval. De berging en speel-/studeerkamer zit standaard aan de woning voor extra ruimte en gebruiksgemak. Parkeren is nooit een probleem door de parkeerplaatsen op eigen terrein

Circa woonoppervlak: 200 m2.

Enquête: wat zijn jouw woonwensen?
Heb jij de woonwensen-enquête van Wonen op de Set – Take 3 (fase 2) al ingevuld? Hiermee krijgen we een beter beeld van de woonbehoeften en kunnen we hier, waar mogelijk, rekening mee houden. Wil je de enquête invullen, klik dan hieronder. Het invullen is binnen een paar minuten gedaan. Alvast bedankt!

Naar de enquête