bus auto fiets
Menu

Over het nieuwbouwproject Wonen op de Set - Take 3

Het nieuwbouwproject Wonen op de Set - Take 3

Gunstige ligging

Vanuit Wonen op de Set vind je alle voorzieningen dichtbij: van scholen en kinderopvang tot een gevarieerd winkelaanbod. In stijl met de naam van het project vind je op 5 minuten fietsen de megabioscoop Pathé. Naast de bioscoop ligt de Lentse Plas. Dit is dé zwem-hotspot voor inwoners van Nijmegen-Noord. Je kunt hier heerlijk zwemmen of op het strandje van de zon genieten. In het zuidelijke deel van Nijmegen-Noord wordt Hart van de Waalsprong ontwikkeld: een groot winkelcentrum met veel voorzieningen.

Gevarieerd aanbod

Duurzame woningen

De woningen van Wonen op de Set – Take 3 zijn in 2 fases in verkoop gegaan. De eerste fase bestaat uit een gevarieerd aanbod van 37 woningen, waaronder rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Deze woningen zijn allemaal verkocht en de bouw is gestart.

De tweede fase bestaat ook uit een gevarieerd woningaanbod van 23 woningen, waaronder rij- en hoekwoningen in verschillende afmetingen en prijsklassen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woningen. Deze woningen zijn inmiddels ook allemaal verkocht. 

 

De woningen hebben een eigentijdse uitstraling met bijzondere geveldetails en zijn van alle moderne gemakken voorzien. Alle woningen zijn zeer energiezuinig door de zonnepanelen, aansluiting op stadswarmte en vloerverwarming.