bus auto fiets
Menu

Over het nieuwbouwproject Wonen op de Set

Wonen op de Set take 1, 2 and….action

Deelgebieden take 1 en take 2

Deelgebieden take 1 en take 2

KlokGroep heeft twee locaties in eigendom in de wijk Zuiderveld die ontwikkeld gaan worden. Deze gebieden vallen alle twee onder de projectnaam Wonen op de Set en worden aangeduid met de subtitels Take one en Take two. Het eerste deelgebied waarmee nu wordt gestart heet Wonen op de Set - Take one. Deze locatie ligt aan de kant van de Griftdijk tegenover voetbalvereniging OSC en autobedrijf Frank Pluym. De ontwikkeling van Take two volgt in een later stadium. 

Lees meer over de locatie

Woningaanbod

‘As we speak’  zijn we bezig met het verkoop klaar maken van het eerste deelgebied van nieuwbouwproject Wonen op de Set - take one. Je kan de woningen bekijken via de woningaanbod pagina. De verwachte start verkoop is 21 maart 2019. 

Wil jij een woning uit nieuwbouwproject Wonen op de Set? Je kan nu al bekijken welke woningen jouw voorkeur hebben. Als je dit doet, of als jij je inschrijft via blijf op de hoogte, ontvang je van ons bericht als de verkoop start. De start van de bouw zal waarschijnlijk in het vierde kwartaal van 2019 zijn. Dit is onder voorbehoud van bijvoorbeeld een succesvolle 'voorpremière' bij de gemeente Nijmegen en het aantal verkochte woningen.

Verwachte planning

  • Definitieve ontwerpen eerste kwartaal 2019

    Definitieve ontwerpen eerste kwartaal 2019

  • Start verkoop eerste kwartaal 2019

    Start verkoop eerste kwartaal 2019

  • Verwachte start bouw vierde kwartaal 2019

    Verwachte start bouw vierde kwartaal 2019

Wil jij op de eerste rij zitten bij Wonen op de Set?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Update

Verkoop gestart!

Verkoop gestart!

De verkoop is gestart! Je kan tot en met 31 maart inschrijven voor jouw favoriete woning(en)!

Nu inschrijven