bus auto fiets
Menu

Wonen op de Set - Take two

Ready, set.... GO!!

Take two is in verkoop! Eind juli zijn de woningen van Take two in verkoop gegaan en inmiddels zijn de eerste woningen al verkocht.

Wil jij wonen in een groene omgeving dichtbij of zelfs aan het park in een ruime, volledig afgewerkte hoek- of tussenwoning? Dan moet je bij Wonen op de Set – Take two zijn! Take two biedt verschillende hoek- en tussenwoningen in verschillende stijlen, afmetingen en prijsklassen.

Op zoek naar een ruime eengezinswoning? De hoekwoningen van de type K en N en de tussenwoningen van type L en M zijn zo ontworpen dat je een heerlijk uitzicht hebt over de mooie groene omgeving. Daarnaast worden deze woningen compleet afgewerkt met een luxe keuken en een volledig ingerichte badkamer EN kan jouw tuin al klaar zijn bij oplevering door de tuincheque die je hiervoor ontvangt.

Heb jij een groot gezin, maar kom je altijd ruimte tekort? Wil je in de ochtend opstarten met de zon in je gezicht op jouw eigen veranda? Of juist in de avonduren na een drukke (werk)dag genieten van de avondzon, de rust en de groene parkomgeving? Dan moet je bij de parkwoningen van Wonen op de Set – Take two zijn! Deze parkwoningen hebben openslaande deuren in de keuken en een veranda een de voorzijde, waardoor je optimaal kan genieten van het park en de zon. De woningen zijn zeer ruim met de mogelijkheid om vijf volwaardige slaapkamers te realiseren. Wil je net iets groter wonen? Dan hebben we zelfs de parkwoningen XL!

Bij een aantal van de woningen zit zelfs een parkeerplaats op eigen terrein! Bij de overige woningen is er een parkeerhof aan de achterzijde van de woning. Hierdoor kun je aan de voorzijde optimaal genieten van de parkomgeving!

Wil jij wonen in een groene omgeving of aan het park? Ben jij op zoek naar een ruime, volledig afgewerkte eengezinswoning met een grote tuin die af kan zijn bij oplevering? Kijk dan snel verder voor het aanbod en word de regisseur van jouw eigen droomwoning!

Bekijk de woningen op de kaart!

Naar het woningaanbod
De voordelen van Wonen op de Set - Take two!

De voordelen van Wonen op de Set - Take two!

  • Bekijk en ervaar je woning in LIV voor de start van de bouw!

  • Stap voor stap begeleiding door je persoonlijke wooncoach in LIV. 

  • Bespaar tijd en maak al je woonkeuzes onder één dak!

  • Bij oplevering direct genieten van je tuin!

  • Unieke, royale, zeer luxe afgewerkte parkwoningen vanaf 132 m². 

  • Kindvriendelijke wijk door de autoluwe straten en het park. 

  • Prachtige lichtinval over de volledige breedte aan de achterkant van de woningen. 
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Bekijk de vernieuwde parkwoningen!

Bekijk de vernieuwde parkwoningen!

Door de 2,40 meter uitbouw en de dubbele openslaande deuren met zijlichten woon je in een heerlijke, ruime en lichte woonkamer. Al dit moois zit bij de prijs inbegrepen!

Naar het aanbod!