bus auto fiets
Menu

Wat zit er in jouw woning?

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning is het niet altijd duidelijk wat er allemaal inbegrepen zit in de koopsom. Uiteraard worden alle woningen nu gasloos gebouwd. Zo ook bij Wonen op de Set - Take 3. Alle woningen beschikken over zonnepanelen en hebben vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. De woningen worden verwarmd met stadswarmte. 

DSC3897

Sanitair

Voor je nieuwe badkamer kan je alle kanten op. In LIV kun je alvast in je toekomstige badkamer staan om een goed idee te krijgen van de ruimte. De sanitair adviseur laat je zien welk sanitair, en welke tegels, opgenomen zijn in de koopsom van je woning en vertelt je wat er nog meer mogelijk is.

In de woningen van Wonen op de Set - Take 3 heeft jouw sanitair standaard een comfort/luxe/topline afwerking, wat betekent dat de badkamer en toiletruimte voorzien zijn van Villeroy & Boch uitrusting. Het standaard tegelwerk is leverbaar in verschillende stijlen. Kies uit de mogelijkheden in wand- en vloertegels zelf de stijl van jouw badkamer en toiletruimte.  

Natuurlijk kun je de badkamer en toiletruimte van je woning ook compleet naar eigen smaak inrichten. In de showroom van LIV doe je volop ideeën en inspiratie op voor de badkamer van jouw dromen. Loop door de verschillende badkamerstijlen en ontdek welke stijl het beste bij jou past. Lees meer over de sanitair van jouw woning in de sanitairbrochure op de downloadspagina.

Downloadpagina
LIV Nijmegen A3 Formaat 300 Dpi12

De keuken

De keuken is voor veel mensen het hart van de woning. Belangrijk dus om goed na te denken over de keuzes die je maakt. Loop in LIV alvast door de verschillende keukens in de modelwoningen en stijlappartementen en ervaar wat de ruimtes met je doen. Bij de woningen van Wonen op de Set - Take 3  krijg je een keukencheque, de waarde hiervan is afhankelijk van het woningtype:

Type woning

Waarde keukencheque

Tussenwoning |
bouwnummers 02, 03, 04 en 05

€ 2.500,-

Tussenwoning Comfort | bouwnummers 08, 09, 12 en 13 

€ 3.000,-

Hoekwoning | bouwnummers 01, 06, 10 en 14

€ 3.000,-

Tussenwoning Royaal |
bouwnummers 16 en 17

€ 3.500,-

Hoekwoning Comfort, Special en Royaal | bouwnummers 01, 11, 15 en 18

€ 3.500,-

Twee-onder-een-kapwoning (Special) | bouwnummers 19, 20, 21 en 22

€ 3.500,-

Vrijstaande woning | bouwnummer 23

€ 4.500,-

De keukencheque kun je inleveren bij LIV. Tijdens je adviesgesprek ga je met de keukenadviseur aan de slag om het hart van je nieuwe woning, helemaal te laten voldoen aan jouw eigen wensen. De showroom van LIV biedt een zee aan inspiratie en ideeën. Mogelijkheden genoeg!

MK_LIV-wonen_2-0081-we.jpg

Woonklaar

Denk je eens in dat jouw woning al vóór oplevering helemaal klaar is en je niet meer hoeft te klussen. Je kunt direct je nieuwe thuis betrekken. Fijn toch? Bij Wonen op de Set - Take 3 kan dit! Als koper kun je kiezen voor Woonklaar. De Woonklaar-adviseur laat je zien welke mogelijkheden er zijn en zorgt dat alles op de door jou gekozen manier woonklaar wordt gemaakt. Bij ontvangst van de sleutels van je nieuwe woning zijn de wanden al afgewerkt met je favoriete kleuren, je vloeren liggen te wachten op jouw voetstappen en ook de raamdecoratie, binnendeuren en trapafwerking is geregeld. Hoe fijn is dat!?

Woonklaarbrochure
16Spaansen Veenendaal

Tuinklaar

Hoe fijn is het als bij de oplevering van je nieuwe woning ook je tuin volledig klaar is? Bespaar jezelf de ergernis van een slechte toegang en modderschoenen bij binnenkomst. Geniet direct van een mooie tuin bij oplevering. Met de optie Tuinklaar van LIV ligt dit binnen handbereik.

Bij Wonen op de Set - Take 3 wordt je huis standaard al opgeleverd met een Basis comforttuin. Dit vormt een goede basis voor een heerlijke tuin. Met een terras, een goede oprit (indien aanwezig) en een degelijk pad is jouw comfort gegarandeerd.

Wil jij je tuin direct uitbreiden? De Tuinklaar adviseur in LIV helpt je bij het samenstellen van jouw ideale tuin. In de daktuin bij LIV vind je 350 m² aan tuininspiratie: ruime keuzemogelijkheden door de toepassing van de juiste materialen, beplanting en verlichting. De daktuin toont slechts een greep uit de collectie, maar biedt je volop ruimte om je ideeën vorm te geven.

Wist je dat de tuin als onroerend goed ook onder de financieringsmogelijkheden van je nieuwe huis valt? Het is verstandig om hier vroegtijdig al budget voor te reserveren. De financieel adviseur bij LIV kan je hier meer over vertellen.

Een van de eerste projecten waar tuinklaar geïntroduceerd was is Eiland F in Veenendaal. We hebben de kopers gevraagd hoe het ze bevallen is.

Lees hier over de ervaringen
Nieuw Logo

Het Anker

Koop jij je nieuwe droomwoning in Wonen op de Set - Take 3, dan fantaseer je misschien ook al over de inrichting. Goed nieuws: als koper krijg je een Woondromen-meubelcheque! Hiermee ontvang je 15% korting bij aankoop van zitmeubelen bij Het Anker. Het Anker is één van de grootste producenten van zitmeubelen in Nederland.

Nieuwsgierig naar de woningen?

Naar het woningaanbod!